• Dansk
  • English
  • Deutsch

En dag i sommeren 2007 var der i Jyllandsposten omtalt en undersøgelse som bekræftede mig i, at der er fem ting, som næsten alle mennesker gerne vil have. Det er følgende:

  1. Flere penge.
  2. Mere fritid.
  3. Flere penge og mere fritid samtidig.
  4. Mindre stresset hverdag.
  5. Ros/anerkendelse for det der laves godt.

 

Det kan jeg hjælpe dig med at opnå!

Nu er der jo meget forskel på, om du godt kunne tænke dig at have det sådan, eller om du vil gøre noget for at opnå det.
Hvis du overlader afgørelsen til f. eks. lottogevinsten, bestemmer du ikke selv tidspunktet.
Hvis du vil arbejde målrettet for det, kan du opnå det med en meget enkel forretningsmodel, som kan give dig en vedvarende indkomst. Den kan supplere eller erstatte din nuværende indkomst, og du kan fortsætte eller stoppe med det, du beskæftiger dig med. Under alle omstændigheder er en ekstra indkomst som regel såkaldte livsstilspenge, der forsøder tilværelsen.

Der er skrevet nogle bøger om emnet, bl.a. af finansforfatteren Robert T Kiyosaki, der har undersøgt, hvordan pengestrømmen i verden fordeler sig. Det er lidt overraskende at konstatere, at…
90% af verdens befolkning deler 10% af verdens penge (dem med job).
10% af verdens befolkning deler 90% af verdens penge (dem der laver noget, der giver et vedvarende afkast).
Sidstnævnte kategori har højst sandsynlig opnået de fem punkter, og de lever sikkert deres drømmetilværelse.

Jeg kan kun gætte på, hvilken gruppe du gerne vil høre til, men jeg kan garantere for, at det er enklere at blive blandt de 10% end du tror!

Lever du din drømmetilværelse? – og hvis svaret er nej, hvorfor ikke?

Jeg lever en drømmetilværelse nu, og jeg er meget glad for, at jeg (gratis) kan informere, rådgive og hjælpe mennesker med at opnå den livsstil, de vil have. For de fleste er det grundlæggende, at have frihed og penge nok til at købe/gøre det man gerne vil.

Ved hjælp af et samarbejde i et globalt netværk, kan jeg være med til at hjælpe mennesker i ca. 90 lande. Af denne simple grund kalder jeg min virksomhed…

Global Dream Life Business
Nu gør penge i sig selv jo ikke nogen lykkelig, men det gør mange ting nemmere og sjovere.  Et job er en perfekt korttidsløsning, men en usikker langtidsløsning, og der er altid loft over indtjening og frihed. Det er også bedst at være ung, erfaren, selvstændig, rask, veluddannet (i det rigtige!), hurtig, stressimmun, fleksibel, omstillingsparat og iøvrigt kunne forholde sig positivt til sin arbejdsgivers drøm. Det er ikke altid den ansattes drøm!

Ang. omstillingsparathed: 80% af alle mennesker er imod forandringer.  Forandringer giver ofte usikkerhed og er ganske ukomfortable. Men resultatet af at lade stå til kan pludselig blive meget mere ukomfortabelt.
Selv ændring af få, enkle vaner, som kan gøre tilværelsen meget, meget sjovere at leve, kan være en udfordring for mange, men er nok værd at overveje.

20% er med på, at alt ændres hurtigere end nogen sinde før.
– De har en god fremtid, at gå i møde.
– De ved, at gamle muligheder afløses af nye, og ofte bedre muligheder.
– De fokuserer positivt på løsninger i stedet for negativt på  problemer.
– De er altid åbne for information om nye muligheder, uanset hvad de beskæftiger sig med lige nu!!!
– De vurderer ud fra reel information og viden, og ikke på andres tro, følelser og   mangel på viden.
– De vil gerne lave noget, som andre ikke kunne drømme om, for at komme til at  leve et liv, som disse andre kun drømmer om.

I min business er jeg på udkik efter mennesker, som er på udkik efter nye muligheder for en bedre livsstil.

Hvis du tilhører de 20%, eller er træt af at tilhøre de 80%, så har jeg noget interessant information, som jeg synes, du skulle give dig selv muligheden for at se.
Om det er interessant for dig, kan jeg ikke vide.  Hvis du er interesseret, så kontakt mig. Så vil jeg komme og vise dig det, eller en af mine samarbejdspartnere gør det, hvis du bor langt fra Danmark.

Som en eller anden har udtalt: “Der er ingen sikkerhed i denne verden, kun muligheder”.

Hvorfor ikke undersøge denne her?  Det koster ikke noget!

 

Med venlig hilsen

Mogens Hansen